Skip to main content

Lage inzet blackjack

Wanneer je blackjack gaat spelen en je wil voor geld spelen, maar je wil geen hoge inzet plaatsen, kies dan eens voor bijvoorbeeld 10 cent blackjack. Je gaat iedere ronde spelen met tien eurocent. Als je wint, win je een klein bedrag en als je verliest ben je maar tien eurocent kwijt. Dit geeft jou als speler veel mogelijkheden want je kunt gewoon voor geld spelen maar je hoeft geen grote bedragen te storten om voor geld te kunnen spelen. Steeds meer mensen kiezen voor de lage inzet blackjack omdat ze graag de spanning willen ervaren om voor geld te kunnen spelen. Maar veel mensen willen eerst ervaren wat de winkansen zijn bij blackjack. Dit is een goede manier om daar ook meteen achter te komen en daardoor kun je nu maar beter die keuze ook maken. Ook wanneer je voor de eerste keer blackjack gaat spelen is het goed om er nu voor te zorgen dat je weet wat blackjack voor jou kan betekenen. Je kunt een goed moment treffen en een paar ronden winnen, maar je kunt ook verliezen dus houd dat altijd goed in de gaten!

Strategie kiezen

Blackjack lage inzetBij het spelen van blackjack kun je op je gevoel spelen maar je kunt ook aan de hand van een strategie spelen. Wanneer je een strategie gaat kiezen kun je bij lage inzet blackjack bijvoorbeeld denken aan de Martingale strategie. Je kunt met tien eurocent beginnen, als je dan wint dan zet je nogmaals deze inzet en wanneer je verliest dan verdubbel je je inzet. Als je dan weer verliest verdubbel je deze inzet weer net zolang tot je wint. Wanneer je dan weer wint, heb je de inzet (het verlies) van de vorige ronden weer meteen terug gewonnen. Ook al zou je tien keer verliezen achter elkaar, dan is het nog geen hele hoge inzet die je moet plaatsen om weer een kans te maken om je inzet terug te winnen. Je kunt daarbij ook stoppen wanneer je maar wil en hierdoor blijft het spelen wel leuk. Je speelt altijd met kleine bedragen waardoor het niet zo erg is als je een paar keer verliest. Daarbij komt wel dat als je wint, je ook maar een laag bedrag wint, maar het gaat om het spel en winnen en verliezen, hoort er bij, ook bij blackjack.

Laag inzetten en toch veel geld winnen

Door laag in te zetten kun je toch een mooie winst behalen, alleen is het dan nodig dat je vaker gaat winnen. Als je tien keer achter elkaar wint heb je ook een leuke winst behaald en zo kun je het ook bekijken. Zorg dat je bij blackjack eens niet voor de winst gaat, maar geniet van het spel. In het online casino kan een storting met iDeal snel verlopen, zorg dat je bent aangesloten bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers en het is meteen geregeld. Je kunt dus een bedrag storten wat je kunt missen en dan langere tijd spelen want het gaat er om dat je kunt genieten van alle voordelen die het spel blackjack te bieden heeft.  Er kan meteen begonnen worden met een mooi spel, neem de tijd, ontdek wat jouw winkansen zijn en zorg dat je nu gaat genieten van een potje live blackjack.